NL

Onze Partners

Education Lab Netherlands komt voort uit de Academische Werkplaats Onderwijskwaliteit, een onderzoeksplatform van de Inspectie voor het Onderwijs, de Universiteit van Maastricht en de Vrije Universiteit van Amsterdam. Om schaalgrootte te bereiken en de impact te vergroten heeft Education Lab dit platform getransformeerd in een nieuw onderzoeksnetwerk met een groter aantal partnerorganisaties en financierders. Onze partners zijn onder andere: Universiteit van Amsterdam, Gemeente Amsterdam, Inspectie voor het Onderwijs en Jeugdeducatiefonds.

Jeugdeducatiefonds

Het Jeugdeducatiefonds en Education Lab Netherlands werken samen in het doen van onderzoek naar de effectiviteit van door het Jeugdeducatiefonds gefinancierde interventies op Nederlandse basisscholen.

http://www.jeugdeducatiefonds.nl

Inspectie van het Onderwijs

Education Lab Netherlands en Inspectie van het Onderwijs zijn partners in het onderzoek naar de gevolgen van Covid-19 Crisis op de Nederlandse basisschoolleerlingen en duurzaam gebruik van het ICT in het Nederlands

http://www.onderwijsinspectie.nl

Gemeente Amsterdam

 Amsterdam zijn partners in het onderzoek naar de gevolgen van Covid-19 Crisis op de Nederlandse basisschoolleerlingen en segregatie in het onderwijs

https://www.amsterdam.nl

Nationaal Cohortonderzoek Onderwijs

Samen met het Nationaal Cohortonderzoek Onderwijs doen wij onderzoek naar de effecten van Covid-19 op de leerlingen in het basisonderwijs.

https://nationaalcohortonderzoek.nl/