NL

Kom je ook naar onze Labdag LeraarLab op 10 april in Utrecht?

apr 04, 2024

By Flore Clerkx

Kom je ook naar onze Labdag LeraarLab op 10 april in Utrecht?

Op woensdagmiddag 10 april 2024 vindt er een landelijke Labdag plaats van het LeraarLab van Ontwikkelkracht. Ben je als onderwijsprofessional of wetenschapper geïnteresseerd om mee te praten over effectieve aanpakken om meer leraren te aan te trekken en te behouden? Dan ben je van harte welkom in Utrecht!

Tijdens de labdag werken we in co-creatie aan effectieve aanpakken om leraren aan te trekken, te behouden of om te gaan met tekorten op je school. Het is een uitgelezen kans om kennis en ervaringen uit te wisselen en inspiratie op te doen. Je maakt kennis met kansrijke initiatieven van collega-scholen en wordt uitgenodigd hierover mee te denken. Ook krijg je enkele recente wetenschappelijke inzichten mee, zowel over de initiatieven uit de scholen als uit recent landelijk onderzoek. Tot slot hoor je hoe je volgend schooljaar mee kunt doen met het LeraarLab van Ontwikkelkracht.

Op onze event website vind het volledige programma en kun je je aanmelden voor de Labdag LeraarLab op 10 april in Utrecht. Heel graag tot dan!